Forumregels

Op ons forum gelden een aantal regels

Bezoekers (niet-leden) kunnen het forum niet raadplegen. De berichten in het Forum zijn alleen toegankelijk voor leden van Cruisin.nl. (zie rubriek: Lid worden).

Cruisin.nl is een Nederlandse club dus de voertaal op de site is Nederlands. In het forum is een apart gedeelte voor anderstaligen. De voertaal in die rubriek is Engels.

Alle leden kunnen, ná ingelogd te zijn op de site, alle topics in het forum lezen en reacties plaatsen.

De moderators van het forum zijn door Team Cruisin.nl aangesteld en zij hebben het recht om berichten te verwijderen, te verplaatsen of te bewerken indien dit naar hun inzicht noodzakelijk is.

Op het forum is het niet toegestaan om aanstootgevende, racistische of anderszins beledigende berichten te plaatsen. Forumgebruikers kunnen zich wenden tot een van de moderators of Teamleden wanneer zij een dergelijk bericht tegenkomen. Het Team kan bij herhaaldelijke overtreding van deze regel besluiten om het betreffende lid de toegang tot het forum te ontzeggen. Wij zullen altijd eerst proberen om in overleg met het desbetreffende lid het probleem op te lossen.

Het is NIET de bedoeling om uw volledige naam, zoals u deze bij aanmelding hebt opgegeven, te wijzigen.
Uw gebruikersnaam daarentegen mag u wel aanpassen.

De inhoud en lay-out van het forum mag niet zonder voorafgaande schriftelijke goedkeuring van Team Cruisin.nl worden gekopieerd of gepubliceerd, in welke vorm dan ook.

Indien u, na aanmelding als lid, een advertentie, van welke soort dan ook, op het forum plaatst voordat uw donatie is ontvangen, zal de betreffende advertentie (tijdelijk) gesloten worden.

De regels van het forum kunnen altijd worden aangevuld.