Fotopagina Shop 'n Roll - Valkenswaard - 2018

Impressie (door John Gortemuller)

Vorig jaar bezochten we met 5 PT Cruisers dit evenement in Valkenswaard. Ook dit jaar waren weer enkele leden geïnteresseerd om naar deze Amerikaanse happening te gaan. Na contact te hebben gehad met de organisatie bleek dat we weer van harte welkom waren, zij het met een maximum van 10 PT Cruisers. We zouden dan allemaal netjes bij elkaar kunnen staan.
Het bleken er uiteindelijk 11 te worden. En zo verschenen Tony en Helma Franken, Yvan Verschueren, Jos en Viv Verschueren, Gertjan en Mieke van den Berg, René en Karin Vink, Cisca en Klaas Westra, Pieter den Exter, René Rijneveld en Joke en ik op de afgesproken Ontmoeting & Begroetingsplaats in Valkenswaard. Susan van der Eijken en Peter Steppberger waren "iets verlaat vanwege de bontjas" :-).

Tegen 11.00 uur kwamen we aan op de Markt in Valkenswaard, het middelpunt van het evenement. Door de organisatie kregen we een plaats aangewezen. Susan en Peter waren inmiddels ook gearriveerd. Jan en Sigrid waren al eerder aangekomen en stonden met de PT's bij hun Duitse USA-cars vrienden. Daarmee hadden ze plaats gemaakt voor Klaas en Cisca en René Rijneveld. En daar stonden ze dan: 11 mooie PT's vóór de kerk.

Tijd voor een bakkie op één van de zonovergoten terrassen. Rondje van Cruisin.nl. Inmiddels waren ook mijn dochter Meta en haar partner Manolito gearriveerd. Sommigen van jullie kennen Manolito nog van CTN 14, waar hij foto's maakte van elke deelnemende PT. Onderaan deze pagina vind je de link naar de foto's, die hij in Valkenswaard maakte. Ook de foto's van Peter Steppberger zijn daar te vinden. En dan is het tijd voor een rondje over de Markt, waar een ieder lekker zijn eigen kon gaan doen.

In de loop van de middag werd er nog een Cruiser aan het rijtje toegevoegd: Janco Hoekstra en zijn Astrid waren gearriveerd. Als nieuwe leden werden zij natuurlijk door ons hartelijk verwelkomd.

Muziek was weer volop aanwezig. Behalve de Rock and Roll klanken, waar veelvuldig op gedanst werd, waren en ook 3 personen, die unplugged hun gezellige Hilbilly muziek ten gehore brachten.

Met een aantal Cruisin.nl leden werd een smakelijke hap genuttigd op het terras van "Jo den Urste". Hierbij bleek de aangeklede schotel met brood en 2 kroketten voor René Vink iets teveel van het goede te zijn. En nogmaals kwam het weer ter sprake. We boften toch maar en dat eind september.

Na het eten besloten Tracie, Mieke en Joke om even "de stad" in te gaan. Het was tenslotte "SHOP 'n Roll", er waren diverse winkels in het centrum geopend.
De heren, althans enkelen, hadden zich weer bij de PT's verzameld om daar de laatste technische aanpassingen te bespreken. Wist je trouwens dat een vergeten terug te plaatsen olievuldop behoorlijk wat stank binnen in de auto kan veroorzaken? Ik ben er door schade en schande achter gekomen. Bedankt Pieter en René.

Ja en dan komt het einde van de dag in zicht. Om beurten vertrok weer een Cruiser richting huis. Om 16.30 uur besloten ook wij de clubvlag weer in te pakken en naar huis te gaan.
Iedereen hartelijk dank voor jullie aanwezigheid en de gezellige klets. Wellicht tot volgend jaar.Foto's: John Gortemuller


Fotolink:

Manolito Speelman