Fotopagina Pinkstermeeting - Ulft - 2016

Impressie (door John Gortemuller)

2e Pinksterdag, maandag 16 mei 2016. Op de afgesproken locatie, parkeerplaats McDonald Doetinchem, komen de 13 PT Cruiser rijders tussen 09.15 en 09.45 bij elkaar om de Pinkstermeeting in Ulft te bezoeken. Nou ja... 13.... Eigenlijk maar 12. Annelies was helaas wat te laat, maar heeft naderhand op eigen gelegenheid de plaats van de Cruisers op het festivalterrein toch nog gevonden.

In colonne reden we om 09.45 richting Ulft alwaar we door de verkeersregelaars naar de ingang gedirigeerd werden. Na het betalen van de entree, waarvan een gedeelte ten goede kwam aan de Stichting "Geven om elkaar", leidde een medewerker van de Pinkstermeeting ons naar de locatie waar we onze Cruisers konden opstellen.

Een aantal naast elkaar en een aantal in de lengte naast een hek, maar wel allemaal netjes bij elkaar. Na het plaatsen van onze trots, de Clubvlag, kon voor ons de dag beginnen.
Het publiek werd vanaf 10.00 toegelaten en stroomde massaal het terrein op. In tegenstelling tot de weersverwachtingen was er een strak blauwe hemel met een heerlijk zonnetje. En zoiets lokt de mensen naar buiten.

Een ieder deed zijn eigen ding en ondanks de verspreidde druppels regen, die af en toe vielen, konden we ons prima vermaken. Voor iedereen was er wel iets te zien waarbij de mond soms openviel.

De prijsuitreiking begon om 16.00, maar net tegen die tijd kleurde de hemel donker. Tijd om de clubvlag nog mooi droog in te pakken. En ja hoor, wat iedereen had zien aankomen, werd werkelijkheid. Met bakken kwam het eruit gevallen en dat was voor bijna alle Cruiser de aanleiding om huiswaarts te keren.
GertJan was met paraplu toch richting prijsuitreiking gegaan, maar keerde vroegtijdig weer terug. De echte diehards, Yvan en Jos, kon het allemaal niet deren. Zij bleven tot het einde van de prijsuitreiking. En maar goed ook. GertJan had een prijs gewonnen in de categorie Best of Show en Cruisin.nl ontving de prijs voor de Mooiste Club. En daar zijn we natuurlijk verdomd trots op. Yvan en Jos: een dikke merci voor het in ontvangst nemen van de bekers.

Terugkijkend op deze dag kunnen we zeker weer zeggen: de Pinkstermeeting was de moeite waard. Iedereen bedankt voor jullie deelname en het mogelijk maken van dit evenement.


p11

pan


Fotolink

John Gortemuller

Videolinks

Pinkstermeeting 1
Pinkstermeeting 2
Pinkstermeeting 3
Pinkstermeeting 4 (Facebook - mét PT's)