Fotopagina Mo's Bikertreff - 24-07-2016

Korte impressie (door John Gortemuller)

De Ontmoeting & Begroeting voor deze meeting vond plaats op 2 locaties. De eerste was aan de A67 vlak na knooppunt Leenderheide. Daar kwamen tussen 08:30 en 08:45 uur GertJan, Tony en Helma, Aurelle, Pieter en Tracy en Joke en ik bij elkaar op parkeerplaats Meelakkers. Na wat bijgepraat te hebben, vertrokken we naar de 2e parkeeplaats: Tomm Heide aan de A40, net over de Duitse grens achter Venlo.

Hans had al laten weten dat hij op eigen gelegenheid naar Krefeld zou gaan. Voor Jannes en Ellie gold hetzelfde. En Robert, Ellen en Sjuulke kwamen iets later. Dus bleven alleen Klaas en Cisca over, die de nacht in een B&B in Velden hadden doorgebracht, om te ontmoeten. Iets te vroeg arriveerden we bij Tomm Heide. Zo tegen 09:45 uur vertrokken we richting Krefeld. En ineens was daar nóg een Cruiser, die zich onaangekondigd aan de stoet had toegevoegd. Het bleek René van West Nederland te zijn.

In Krefeld aangekomen werden we opgewacht door Jan en Sigrid, die al een plaats voor de Cruisers hadden gereserveerd. Hans en Jannes en Ellie waren al aanwezig en even later arriveerden ook Rober, Ellen en Sjuulke. En zo was Nederland dan toch mooi met 10 PT Cruisers aanwezig. Ook de Duitse PT's waren deze keer weer goed vertegenwoordigd, zodat het totaal aan PT's uitkwam op 21.

Toen de clubvlag was gehesen, werd het tijd voor een bak koffie. Op naar het terras, waar het inmiddels al aardig druk was. Zoals het Hollanders betaamd werd het terras een beetje verbouwd, zodat we allemaal bij elkaar konden zitten.
Na de koffie ging een ieder zijn eigen weg tussen de reeds aanwezige Young- en Oldtimers.

Doordat de weergoden ons bijzonder goed gezind waren, liep het terrein zo tegen 11:00 uur aardig vol met bezoekers. Al snel werden de bekende klapstoeltjes uit de kofferbakken gehaald en namen de deelnemers plaats tussen de Cruisers. Het was goed toeven in het zonnetje. En Tony had woord gehouden: wie dat wilde kon bij hem een gratis gekoeld Schrobbelèrke komen halen. Jummie Jummie.

Hans had problemen met zijn MFS en had zelf een nieuwe meegenomen. Deze werd door Pieter in een handomraai gemonteerd en hoewel het zondag was, gold ook weer het bekende tarief: een bedankje van Hans. Toppie Pieter!!

Zo tegen 13:00 uur werd het tijd om de inwendige mens te gaan versterken. Nou, daar heb je bij Mo ruim voldoende gelegenheid voor. Hoewel de dames achter de counter enigszins bevangen leken door de warmte, kwamen dan uiteindelijk de bestellingen toch correct op de dienbladen te staan. "Es hat uns Allen gut geschmeckt".
Na het uitbuiken werd weer een rondje over het terrein gemaakt. Er waren inmiddels weer wat prachtige exemplaren bij gekomen. Bij Mo's Bikertreff is het eigenlijk een komen en gaan van deelnemers die graag hun auto even willen laten zien.  

Zo tegen 14:00 uur vertrokken de eerste PT's weer. Jannes en Ellie, Klaas en Cisca en ook Aurelle hadden nog een aardige rit voor de boeg. Na afscheid genomen te hebben van de overgebleven deelnemers vertokken ook wij rond 15:00 uur. Op weg naar een BBQ in Eindhoven. Het eerste gezamelijke bezoek aan Mo's Bikertreff in Krefeld zat erop en we konden terugkijken op een geslaagde meeting.

Mocht dit Treffen voor sommigen voor herhaling vatbaar zijn, dan zal dit niet meer in clubverband gebeuren. Een ieder is dan vrij om elke 4e zondag van de maand naar Krefeld te gaan. Ruim van te voren zal een forumtopic geopend worden, zodat toch enigszins het aantal deelnemers bekend is. Op die manier weten Jan en Sigrid op hoeveel PT's ze ongeveer  kunnen rekenen. De Evenementenpagina voor Mo's Bikertreff blijft bestaan als geheugensteuntje.


Foto's: Pieter den Exter


Fotolink
John Gortemuller