Fotopagina Fly In - 2018 - Malle (B)

19 augustus 2018 FLY - IN Malle (Belgie) PT-Cruisers (door Jacqueline van der Wal)

Wat begon de dag al vroeg, maar het zonnetje scheen dus vol goede moed naar Malle in België. De stemming zat er dus vroeg in en aangekomen op de Dorpsplaats 1 in Malle zagen we dat de stemming er bij iedereen wel in zat. Toen we er allemaal waren gingen we in colonne naar het vliegveld toe. Wat een prachtige stoet met die leger voertuigen die ons begeleiden (en waarin meegereden mocht ). Super geregeld door Yvan Verschueren alles tot in de puntjes, onze complimenten daarvoor.

Op het vliegveld aangekomen begon het al met veel mooie auto's en wauw daar stonden ook nog wat oudere Chryslers tussen. Wat een plaatjes zeg. Er was genoeg te doen voor iedereen dus heerlijk alles verkennen. De shows waren geweldig. Wat een indrukken hebben we opgedaan. Coss Play was enorm goed in elkaar gezet. De spelers leefden zich echt helemaal in en een heel aparte ervaring moet ik zeggen om al die schoten te horen en er gewoon lachend tussen te staan. Echt heel ongewoon.

Er was genoeg te eten. Allemaal hadden we iets lekkers mee genomen en de sfeer was opperbest. Van een eerste helikoptervlucht, de flight-symulator, de vliegshows, het slagveld, de old-timer show en ga zo maar door. Echt alles was goed verzorgd. Op de naar de volgende PT-Cruiser dag want dit was er weer een met een gouden randje.

Groetjes Peter, Jacqueline en Christian van der Wal.

Foto's: Jacqueline van der Wal.


Fotolinks:

Jacqueline van der Wal
Peter Steppberger