Fotopagina CTN 13

Impressie van CTN 13 (door Ellen Stikkelbroeck)

Sinds dat Robert en ik het idee kregen om CTN 13 te organiseren is er veel gebeurd. Of zoals ze dat op z’n Venloos zeggen: ”Er is veel water door de Maas gegaan”, niet vermoedend dat er in die laatste week voor CTN 13 ook letterlijk veel water door de Maas zou gaan.

Maar woensdag 1 juni was het eindelijk zover. De eerste deelnemers Gonzo en Sadman arriveerden, tijdens een hevig noodweer boven Venlo, in het CTN Hotel. Dit was voor ons het teken:” Nu gaat echt beginnen”. Het noodweer was typerend voor deze week en we vroegen ons af: “Wat zou dit in het weekend gaan worden?” De verwachtingen waren nog niet erg positief. De laatste dagen voor CTN 13 hebben we het weer nauwlettend in de gaten gehouden. Door de enorme regenval die Noord-Limburg had meegemaakt werd er via social media zelfs gesuggereerd zwemvesten mee te nemen. En nadat er in het gebied, van onze zaterdag route, een aardverschuiving had plaatsgevonden, kwam ook de vraag: “Kunnen we daar nog rijden? Of moeten we route aanpassen?” Maar naarmate de week vorderde konden we steeds opgeluchter ademen.

Donderdag zijn beide heren bij ons geweest barbecueën, weer in een noodweer, dus de barbecue maar onder de carport gezet en gevraagd of Sky Cruiser een beetje wilde opschuiven. Na het eten zijn beide heren weer door Ellen naar het hotel gebracht, waar nog meer gasten uit Engeland waren gearriveerd.

Vrijdagmiddag hebben wij (Ellen, Sjuulke en Robert) bij het hotel de meeste gasten verwelkomt en weer even lekker bij gepraat. Dit alles lekker op het terras, zonder noodweer. Zou het dit weekend dan toch…???

Op zaterdag vroeg uit de veren, Limburgse vlaai halen een laatste stuk route checken en op naar de zweefvliegclub om alles klaar te maken voor het ontvangst. Rond 10 uur kwamen de eerste Cruisers binnen, welke door Michel Huisman keurig op een rijtje werden geparkeerd.(waarvoor dank Michel) Tot dat ons het bericht bereikte dat een aantal Cruisers verdwaald waren. Snel hebben we met Sky Cruiser een SAR (Search and Resque) actie opgezet, zodat ook de verdwaalde Cruisers zich konden melden bij de zweefvliegclub.
Na de meet and greet met koffie en Limburgse vlaai, vertrokken zo’n 70 cruisers in kolonne door het Noord Limburgse landschap naar de Peel, waar we in Helenaveen konden genieten van de lunch. We mochten met de Cruisers op het grasveld, voor de kerk, parkeren. Enkele deelnemers hadden hun eigen lunch meegenomen. Daardoor ontstond er een PITPN (Picnic In The Park Netherlands)

Na de lunch ging het verder dwars door de peel naar America, Horst, Lottum en Grubbenvorst. In Grubbenvorst hebben we de keuze gemaakt om af te wijken van de route. Dit in verband met een onweer boven de maas en het feit dat het heel lang zou duren voordat iedereen met het veerpond naar de andere over was getransporteerd. Dus de laatste 8 km rechtstreeks naar het Hotel.

’s Avonds was het dan tijd voor PT-Stop, PT-Slow, de Tailgate en de Show and Glow. Nadat PT-Stop was afgelopen werd er besloten om even een uurtje te pauzeren, zodat een noodweertje kon passeren. Om 10 uur ging het programma verder en het bleef tot laat in de avond/nacht droog.

Op zondag voor het vertrek van de rit naar Arcen nog even een groepsfoto maken, (met dank aan Michel) waarna de kolonne zich opgang trok naar Arcen. In Arcen was een gedeelte van de parkeerplaats van de Kasteeltuinen gereserveerd voor onze PT’s. Iedereen kon nu op eigen gelegenheid de Kasteeltuinen of het dorp bezoeken.
Om 15:00 uur begon de sluitingsceremonie met het verloten van ruim 90 prijzen inclusief 2 tablets. Na de loterij was het tijd voor het uitreiken van de 13 bekers en het bedanken van de helpers.
Wij willen iedereen feliciteren met de gewonnen prijzen en iedereen bedanken voor een gezellig weekend. Wij zien jullie graag allemaal terug bij CTN 14.

Ellen, Sjuulke en Robert.


Ingelogde leden kunnen HIER de reacties van de deelnemers lezen.


0002a03040505a06a07080910111213a1414a14b


Fotolinks
Michel Huisman (NL)
Martin Kubat (D)
Peter Versluys (NL)
Tom Schmit (L)(Facebook)
Thomas Conrad (D)
Theo van de Velde (NL)
Ellie de Vries (NL)

Videolinks
Richard Achter (D)
Markus Pfingst (D)Breng ook een bezoek aan de CTN 13 Bekerpagina.