Fotopagina American Sunday - 2018 - Zandvoort

Impressie (door Jacqueline van der Wal)

Eindelijk was het dan zover, tijd voor American Sunday op het Zandvoort Circuit. Vroeg uit de veren om te ontdekken dat het zonnetje al heerlijk scheen.

Een bijna thuis wedstrijd voor ons. In een half uurtje waren we er, maar we reden gelijk voorbij want als je moet dan moet je hahahahaha. Peter op zoek in Zandvoort naar iets wat open is en een toilet heeft voor dames. Na de hele boulevard af gereden te hebben uiteindelijk een caféhouder zo lief gevonden om zijn deuren te openen. Pfewwwww...... dat lucht op.

Snel naar de ontmoetingsplek om daarna met zijn allen te vertrekken naar het circuit. Het was er al enorm druk en erg gezellig.
Wat veel ontzettend mooie auto’s, zalig dat ronkende geluid van de motoren.

Onze Cruisers stonden mooi bij elkaar opgesteld en waren een mooie blikvanger. Zoveel mensen zoveel meningen, van "wauw" wat een prachtige Cruiser tot "hmzzzz" eigenlijk geen auto (deze opmerking vond ik nogal kort door de bocht en ik vroeg me af in wat voor auto deze meneer zelf zou rijden). Maar uiteindelijk waren velen het er toch over eens dat het er top uitzag.
Mijn mening …. De Cruisers waren geweldig vertegenwoordigd en zagen er stuk voor stuk prachtig uit.

Alles bij elkaar genomen was het echt een super mooie dag die wat ons betreft voor herhaling vatbaar is. Onze dank gaat dan ook uit naar de organisatie die het weer voortreffelijk heeft geregeld.
Tot een volgende keer en hopelijk dan weer met zo’n heerlijk zonnetje.

Groetjes Peter, Jacqueline en Christian van der Wal.Foto's: Jacqueline van der Wal


Fotolinks:

Jacqueline van der Wal (ook video's)
Peter Versluys

Videolink:

Pieter den Exter (hoe grill je een hamburger)