Het einde van Cruisin.nl

Beste leden van Cruisin.nl,

Wij als leden van het Team van Cruisin.nl hebben besloten om, net als Theo van Cann eerder heeft gedaan, onze functie als Teamlid per 01-01-2019 neer te leggen.
Dit was geen makkelijke beslissing en er is veel onderling overleg geweest, maar de afnemende activiteiten van leden binnen de club, op het forum en tijdens evenementen, alsmede de vele uren tijd dat het draaiende houden van de club kost, liggen hier hoofdzakelijk aan ten grondslag. Ook het feit dat er binnen de club een steeds grotere splitsing ontstond, is voor ons een  belangrijke reden om ermee te stoppen.

Het gevolg hiervan is dat de club per 01-01-2019 in de huidige vorm ophoudt te bestaan en dat zowel de website en het forum gesloten/offline gehaald zullen worden. De club heeft heel wat jaren veel plezier gebracht aan ons en aan alle leden, maar de tijd is aangebroken om afscheid te nemen.

Wij willen, ook namens de voormalige teamleden, alle leden heel erg bedanken voor hun steun en bijdragen in de afgelopen (bijna) 16 jaar .

John Gortemuller en GertJan van den Berg. 

Click HERE for English. Drücken Sie HIER für Deutsch.

Fotopagina Familiedag 2018

Op zondag 28 oktober 2018 bezochten we Kernie's Familiepark in Kalkar (D). Helaas kwamen er op het laatste moment behoorlijk wat annuleringen, zodat we uiteindelijk met 5 PT's en 14 personen waren.
We konden een dag onbeperkt genieten van meer dan 40 attracties, frietjes, softijs, koffie, thee, warme chocomel en frisdrank. Ondanks het koude weer hebben we met een kleine groep tóch een leuke dag beleefd.
Voor deze Familiedag is gewoontegetrouw een Fotopagina geopend. Daar kun je een korte impressie van Robert Stikkelbroeck lezen en enkele foto's bekijken.

Fotopagina Classic Chrysler Meeting 2018

Update 21-09-2018: Fotolink van Peter Steppberger toegevoegd.
Door organisator Gortie Bekkers werd Cruisin.nl uitgenodigd om deel te nemen aan de Classic Chrysler Meeting. Deze werd gehouden op 16 September 2018 bij het Classic Park in Boxtel. Het evenement was toegankelijk voor iedereen met een Chrysler gerelateerd voertuig, waar merken zoals Desoto, AMC, Plymouth, Dodge en JEEP ook onder vallen.
Cruisin.nl was met 18 PT's aanwezig en trokken, zoals gewoonlijk, weer veel bekijks.
Op onze Fotopagina kun je een korte impressie lezen en enkele foto's en een video bekijken.

Fotopagina Shop 'n Roll - Valkenswaard - 2018

Vorig jaar bezochten we met 5 PT Cruisers dit evenement in Valkenswaard. Ook dit jaar waren weer enkele leden geïnteresseerd om op zondag 30 september naar deze Amerikaanse happening te gaan. Na contact te hebben gehad met de organisatie bleek dat we weer van harte welkom waren, zij het met een maximum van 10 PT Cruisers. We zouden dan allemaal netjes bij elkaar kunnen staan. Het bleken er uiteindelijk 11 te worden.
Wat er allemaal te beleven viel in Valkenswaard lees en zie je op onze Fotopagina.

Foto- en Bekerpagina PITP18

Op 11 en 12 augustus 2018 bezochten we met 9 Cruisin.nl leden het door de UK Cruisers georganiseerde evenement Picnic in the Park 18. Zoals gewoonlijk trok deze happening weer veel deelnemers. Er waren dit jaar officieel 90 aanmeldingen maar door het wat mindere weer waren er helaas een aantal annuleringen.
We konden genieten van én deelnemen aan de diverse wedstrijden, uiteenlopend van "eendjes vangen" tot kruiwagenrace. De leden van Cruisin.nl sleepten maar liefst 13 bekers in de wacht.
Op onze Foto- en Bekerpagina vind je een korte impressie, een aantal foto's, een overzicht van de prijswinnaars en enkele fotolinks.