Gunfire Toertocht 2018

Update 17-04-2018: 1 aanmelding. Nu 5 deelnemers.
Op 6 Mei 2018 willen Yvan en Jos Verschueren ons kennis laten maken met hun mooie Belgen landje en ook met hun andere hobby: "de militaire geschiedenis".
Ze hebben een toertocht uitgezet die ons langs wat Belgische militaire geschiedenis zal brengen zoals de dodendraad aan de Nederlandse grens, de Duitse Holland Stellung, het oudste, nog actieve, militaire vliegveld van België en het NATO vliegveld in Malle.
Ingelogde Cruisin.nl leden kunnen op de Evenementenpagina meer informatie vinden en zich tevens aanmelden.

Fotopagina PT Cruiser Bloesemtocht 2018

Update 16-04-2018: fotolink Jacqueline van der Wal toegevoegd.
Op zaterdag 14 april 2018 stelden Val vanDam en Ully Neuberger de leden van Cruisin.nl voor de 5e keer in de gelegenheid om kennis te maken met de Betuwe. Dit deden zij middels de PT Cruiser Bloesemtocht. Na de Ontmoeting en Begroeting vertrokken we voor het 1e deel van een prachtige tocht door de Betuwe naar de mooiste plekjes, idyllische dorpjes en door fraaie landschappen. Na een koffiepauze halverwege volgde het 2e deel van de route. Natuurlijk ontbraken een aantal fotostops niet. De dag werd, voor de liefhebbers, afgesloten met een diner in Schoonrewoerd.
Zoals te doen gebruikelijk is voor deze meeting een Fotopagina geopend. Hier kunt u een impressie van Arjan van Herk lezen en enkele foto's van Marianne van Herk bekijken.

Cruise The Netherlands 15 (CTN15)

Op 9 en 10 juni 2018 zal voor de 15e keer het internationale PT Cruiser evenement, Cruise the Netherlands, plaatsvinden. Als locatie is deze keer de provincie Drenthe gekozen.
De organisatie is in handen van Cisca en Klaas Westra, uiteraard in samenwerking met Team Cruisin.nl.
De voorbereidingen zijn bijna afgerond. Het CTN 15 hotel is inmiddels al bekend: Hotel van der Valk in Spier. Ook de Ontmoeting & Begroetingslocatie staat vast, alsmede de lunchlocatie.
Op de officiële CTN 15 website vind u alle informatie zoals een overzicht van het programma, van de arrangementen en natuurlijk het inschrijfformulier.
We raden u aan om ALLE informatie eerst heel goed te lezen alvorens u zich aanmeld.

Cruisin.nl Ladies Day 2018

Update 15-03-2018: 2 aanmeldingen. Nu 8 deelneemsters.
Cruisin.nl lid Els Rijnen heeft vorig jaar het initiatief genomen om voor het eerst in de geschiedenis van Cruisin.nl een dag alleen voor dames te organiseren. Helaas is deze Ladies Day toen wegens gebrek aan belangstelling niet door gegaan.
Els wil graag dit jaar een nieuwe poging doen om een aantal Cruisin.nl dames bij elkaar te krijgen. Deze Ladies Day zal plaatsvinden op zaterdag 5 mei 2018 in de Brabantse plaats Loon op Zand bij Partycentrum "De Financiën".
Alle vrouwelijke leden van Cruisin.nl, eventueel met hun dochters, zijn van harte welkom.
Op onze Evenementenpagina kunnen ingelogde leden meer informatie vinden én tevens de mogelijkheid tot aanmelding.

Fotopagina Kastelen Route 2018

Update 18-03-2018: Fotolink Peter Steppberger toegevoegd.
Arjan en Marianne van Herk
hebben ons op zaterdag 10 maart meegenomen op "kastelenjacht". We reden een mooie route over dijkjes langs de Waal en Maas en langs diverse kastelen en landgoederen. Vervolgens brachten we een bezoek aan Woudrichem (Woerkum). Daar maakten we een wandeling langs diverse bezienswaardigheden uit de bekende tv-serie “Dokter Tinus”. Bij restaurant “De stroming“, in de serie de Gijsbert, dronken we een kop koffie/thee met iets lekkers erbij. Het 2e deel van de route voerde ons o.a. naar Slot Loevestein. De dag werd, voor de liefhebbers, afgesloten met een 3 gangen diner bij restaurant "De Maasstroom" in Nederhemert.
Zoals gebruikelijk is voor de Kastelen Route een Fotopagina worden geopend. Hier kunt u een impressie van de meeting lezen en aan aantal foto's bekijken. Natuurlijk ontbreken ook de foto-links niet.