Familiedag 2018

Update 15-10-2018: 1 aanmelding. Nu 9 auto's en 30 personen.
Op 13 oktober 2007 bezocht Cruisin.nl voor de eerste keer Kernie's Familiepark in Kalkar (D). Na 11 jaar gaan we dit Familiepark nogmaals op de agenda zetten en wel op zondag 28 oktober.
Een dag onbeperkt genieten van meer dan 40 attracties, frietjes, softijs en frisdrank? Dan ben je bij Kernie's Familiepark, net over de grens bij Arnhem en Nijmegen, aan het juiste adres.
Om maar wat te noemen: Beklim onze metershoge klimwand of scheur rond op de kartbaan. Zweef boven de koeltoren uit in de superhoge zweefmolen. Tijdens een bezoek aan het Brüter Museum van Wunderland Kalkar leer je alles over de voormalig, nooit in werking gestelde, kerncentrale.
Ingelogde leden kunnen op de Evenementenpagina alle verdere informatie lezen en de mogelijkheid tot aanmelding vinden.

Fotopagina Shop 'n Roll - Valkenswaard - 2018

Vorig jaar bezochten we met 5 PT Cruisers dit evenement in Valkenswaard. Ook dit jaar waren weer enkele leden geïnteresseerd om op zondag 30 september naar deze Amerikaanse happening te gaan. Na contact te hebben gehad met de organisatie bleek dat we weer van harte welkom waren, zij het met een maximum van 10 PT Cruisers. We zouden dan allemaal netjes bij elkaar kunnen staan. Het bleken er uiteindelijk 11 te worden.
Wat er allemaal te beleven viel in Valkenswaard lees en zie je op onze Fotopagina.

Foto- en Bekerpagina PITP18

Op 11 en 12 augustus 2018 bezochten we met 9 Cruisin.nl leden het door de UK Cruisers georganiseerde evenement Picnic in the Park 18. Zoals gewoonlijk trok deze happening weer veel deelnemers. Er waren dit jaar officieel 90 aanmeldingen maar door het wat mindere weer waren er helaas een aantal annuleringen.
We konden genieten van én deelnemen aan de diverse wedstrijden, uiteenlopend van "eendjes vangen" tot kruiwagenrace. De leden van Cruisin.nl sleepten maar liefst 13 bekers in de wacht.
Op onze Foto- en Bekerpagina vind je een korte impressie, een aantal foto's, een overzicht van de prijswinnaars en enkele fotolinks.

Fotopagina Classic Chrysler Meeting 2018

Update 21-09-2018: Fotolink van Peter Steppberger toegevoegd.
Door organisator Gortie Bekkers werd Cruisin.nl uitgenodigd om deel te nemen aan de Classic Chrysler Meeting. Deze werd gehouden op 16 September 2018 bij het Classic Park in Boxtel. Het evenement was toegankelijk voor iedereen met een Chrysler gerelateerd voertuig, waar merken zoals Desoto, AMC, Plymouth, Dodge en JEEP ook onder vallen.
Cruisin.nl was met 18 PT's aanwezig en trokken, zoals gewoonlijk, weer veel bekijks.
Op onze Fotopagina kun je een korte impressie lezen en enkele foto's en een video bekijken.

Fotopagina Fly In - 2018 - Malle (B)

Op 18 en 19 augustus vond de jaarlijkse Fly-In weer plaats op het vliegveld Malle (B). Cruisin.nl lid Yvan Verschueren was, net als voorgaande jaren, met de organiserende vliegclub overeen gekomen om Cruisin.nl weer uit te nodigen om deel te nemen aan dit unieke evenement. Dus gingen we ook dit jaar op zondag 19 augustus met 21 PT Cruisers richting Malle.
De blikvangers dit jaar op de Fly-In waren de P51 Mustang , Spitfire ,T6 Texan en Bel 47. Tevens konden we de legervoetuigen van Spearhead bewonderen, alsmede talloze Oldtimers en Classic Cars. Ook waren er optredens van de band Slow Burners.
Voor deze meeting is traditiegetrouw een Fotopagina geopend. Hier kun je een impressie lezen enkele foto's bekijken, met dank aan Jacqueline van der Wal. Natuurlijk ontbreken ook de fotolinks niet.