Inschrijven

Indien u wilt deelnemen aan Cruise The Netherlands 15 dient u onderstaand formulier in te vullen en te versturen. U geeft aan met hoeveel personen u deelneemt en u kunt één van de arrangementen boeken bij hotel Van der Valk Spier, Oude Postweg 8, 9417 TG Spier (klik hier voor meer informatie over de arrangementen). ook het hotel ontvangt uw inschrijvingsformulier en handelt uw reservering verder af. Betaling dient te gebeuren direct bij aankomst of u dient een creditcard garantie af te geven.


Belangrijk, eerst lezen dan formulier invullen !

Officieel aanmelden & uiterste aanmelddatum

Voor Cruise The Netherlands dient u zich officieel via het online-inschrijfformulier aan te melden. Ná inschrijving ontvangt u een bevestiging van de organisatie en is uw deelname een feit.
De uiterste aanmelddatum is 31 mei 2018

Boeking van een arrangement

Indien u met onderstaand formulier een arrangement boekt bij het hotel, wordt deze direct als reservering doorgestuurd naar het hotel vd Valk te Spier. Uw boeking bij het hotel is daarmee definitief en annulering dient u dan ook via het hotel te doen. (LET OP, wacht niet te lang met boeken in verband met het aantal beschikbare kamers).

Kamerreservering voor meer dan 2 personen / 1-persoonskamer / extra bed

Via het formulier kunt u één of meerdere tweepersoons kamers boeken. Indien u met meer dan 2 personen komt en bijvoorbeeld op een kamer een extra bed zou willen laten plaatsen, of u komt alleen en wenst een 1-persoonskamer, dan dient u dat aan te geven bij "vragen en opmerkingen" op het inschrijf- en boekingsformulier (de prijzen vindt u bij de arrangementen, rubriek informatie). Het hotel zal contact met u opnemen ná boeking. Zorg wel dat u duidelijk uw telefoonnummer vermeldt inclusief landnummer (0031, 0032, etc.).

Reservering extra nacht(en) / huisdier / babybedje

Extra nacht(en): U wenst wellicht een dag (of dagen) eerder bij het hotel te arriveren en/of een dag (of dagen) later te vertrekken. Vermeld de extra nacht of nachten bij "vragen en opmerkingen" op het inschrijf- en boekingsformulier (de prijs voor een extra nacht of nachten vindt u bij de arrangementen, rubriek informatie).

Huisdier: Uw trouwe vriend op 4 poten is helaas niet toegestaan in dit hotel.

Babybedje: Het babybedje dient u zelf mee te nemen en te plaatsen in uw kamer.

Formulier verkeerd ingevuld of wilt u een wijziging doorvoeren?

Laat dit aan ons weten via ctn@cruisin.nl en indien u één van de arrangementen heeft gekozen dient u ook even contact op te nemen met het hotel van der Valk te Spier. Dat kan via e-mail naar herwin@spier.valk.nl of via telefoon: +31 593564800. De contactpersoon van het hotel is Herwin Bolwijn. Indien u via de email of telefoon contact opneemt met het hotel, vermeld dan altijd de referentiecode: SPI-GF 11449

ATTENTIE AUB !

De uiterste aanmelddatum van 31 mei 2018 is verstreken, aanmelding voor CTN15 is niet meer mogelijk. Voor vragen, stuur een email naar info@cruisin.nl

Inschrijf- en boekingsformulier