Welkom bij CTN15 op 9 & 10 juni 2018

In juni 2018 presenteert Cruisin.nl de 15e editie van het 2 daagse internationale PT Cruiser evenement Cruise The Netherlands (CTN).

Deze editie wordt georganiseerd door Cisca & Klaas Westra in samenwerking met Theo van Cann, John Gortemuller en Gert-Jan van den Berg (CTN15-Crew).

Cruise The Netherlands is een evenement van de 1e Nederlandse PT Cruiserclub Cruisin.nl, www.cruisin.nl

De 15e editie van Cruise The Netherlands (CTN15)

Vanaf 2004 organiseert Cruisin.nl dit 2-daagse internationale PT Cruiser feest. Elke editie was een groot succes en nationaal & internationaal geliefd. CTN2 in 2005 werd het meest internationale PT Cruiserevenement wereldwijd met 88 deelnemers uit 11 landen, CTN10 in 2013 bereikte met 91 PT Cruisers het hoogste aantal deelnemers tijdens een CTN editie en CTN14 in 2017 had het hoogste aantal Nederlandse deelnemers, namelijk 41.

CTN-Taal

Vanwege het internationale karakter van het evenement, wordt deze website aangeboden in Nederlands, Engels en Duits. Dat geldt ook voor het programma en de routebeschrijvingen tijdens CTN..

Belangrijke mededeling voor CTN15 deelnemers

De ontmoeting & begroeting vindt plaats op zaterdag 9 juni tussen 09.30 uur en 11.30 uur bij Restaurant Frederikshaven, Rijksweg 41  7975 RV in Uffelte. Na de ontmoeting & begroeting rijden we een toertocht met een koffietafel bij Restaurant en Partycentrum Schoonhoven,
Marten Kuilerweg 47 7913XG Hollandscheveld. De toertocht eindigt bij het CTN15-hotel van der Valk Spier, Oude Postweg 8, 9417 TG te Spier.

Heeft u een hotelarrangement geboekt en arriveert u op zaterdag 9 juni, dan adviseren wij u direct naar het Restaurant Fredrikshaven te rijden voor de ontmoeting & begroeting. Bij aankomst in het hotel ná de toertocht, heeft u voldoende tijd om in te checken.

In het weekeinde van 2 & 3 juni ontvangt u een e-mail van de organisatie met de laatste informatie over het evenement. Indien u alleen op zondag 10 juni deelneemt, ontvangt u in deze e-mail ook meer info over de ontmoeting & begroeting op zondag.

U kunt zich via het inschrijvingsformulier (menu-rubriek inschrijven) voor 1 of 2 dagen aanmelden. Vergeet niet het formulier ná het invullen te versturen.
De uiterste aanmelddatum is 31 mei 2018
. *

Dit jaar: de provincie Drenthe

CTN15 vindt dit jaar plaats in de provincie Drenthe.

Drenthe is een van de groenste provincies van Nederland. Het natuurlijke landschap kan het beste met de fiets worden verkend, dankzij de 1400 kilometer aan fietspaden. Er zijn uitgestrekte natuurgebieden met heide, zandduinen, moerassen en bossen.

Als u wilt ontspannen en tot rust komen, moet u deze provincie bezoeken. De rust en stilte van Drenthe worden slechts één keer per jaar verstoord tijdens de TT van Assen. Meer dan 100.000 motorliefhebbers kijken naar de beste rijders en motorfietsen van de wereld op het Grand Prix circuit (grote prijs van Nederland).

Drenthe is een dun bevolkt gebied voor Nederlandse begrippen en heeft ongeveer 482.415 inwoners. Elk jaar komen er miljoenen toeristen die Drenthe bezoeken om te genieten van de ongerepte natuur en de vele mogelijkheden voor actieve en sportieve vakanties. Assen is de hoofdstad van Drenthe.

Technische problemen met uw PT tijdens CTN

Heeft uw PT Cruiser bij uw aankomst of uw verblijf in de provincie Drenthe een technisch probleem, dan is het mogelijk om gebruik te maken van de diensten van garage Jaap Tooms, Moleneinde 12, 7991 AK in Dwingeloo. Neem daarvoor contact op met de CTN-organisator Klaas Westra, telefoon 0612028339.


Wat eet u tijdens de koffietafel & het diner ?

Voor de deelname aan de koffietafel op zaterdagmiddag wordt u ná inschrijving benaderd via uw e-mail. Bij deelname ontvangt u tijdens de ontmoeting & begroeting een tegoedbon. Uw deelname aan het diner op zaterdagavond kunt u kenbaar maken door het boeken van een arrangement via het inschrijvingsformulier.

Wij hopen dat u zowel bij de koffietafel als ook bij het diner aanwezig bent. En om uw deelname te stimuleren, willen we u graag vertellen, wat u zoal kunt eten op deze 1e dag van CTN15, de zaterdag.

Koffietafel zaterdagmiddag Restaurant en Partycentrum Schoonhoven:
In buffetvorm, € 9,95 per persoon (3 t/m 10 jaar € 4,95)

∗ Soep
∗ Bruin brood ∗ Wit brood ∗ Krentwegge ∗ Suikerbrood
∗ Bruine en witte broodjes
∗ Diverse vleeswaren ∗ 2 kaassoorten ∗ Diverse zoetwaren
∗ Kroketten
∗ Onbeperkt koffie, thee, melk en karnemelk


Dinerbuffet warm/koud zaterdagavond Hotel van der Valk Spier:

€ 35,50 per persoon (t/m 5 jaar gratis, 6 t/m 11 jaar € 17,75)

∗ Heldere Tomatensoep met tuinkruiden
∗ Paling & zalm (gerookt), Noorse garnalen, zalmsalade, Ardennerham met meloen, carpaccio van ossenhaas, kipsalade, fruitsalade, diverse koude sauzen, stokbrood, boter, kruidenboter, kipfilet met kerriesaus en rijst, gesneden varkenshaas, warme beenham, sate, zalmfilet met Hollandaisesaus, frites, gebakken aardappelen, groente.
∗ Koffie met bonbon

Museumdorp Orvelte

Op zondag bezoeken we het Museum dorp Orvelte. In dat levendige monumentendorp, waar mensen gewoon wonen en werken, beleeft u de geschiedenis aan den lijve. Er staan prachtige, rietgedekte Saksische boerderijen en andere rustieke gebouwen. Mooi om langs te wandelen, maar nog leuker om ook eens van binnen te bekijken. Bij een aantal van de boerderijen bent u van harte welkom. Het dorpshart is regelmatig het centrale decor voor bijzondere evenementen en themadagen, folkloristische groepen, speciale markten, en theatervoorstellingen.

In Orvelte neemt u een kijkje in het verleden, maar wel met beide voeten stevig in het heden. De winkels in Orvelte zijn helemaal van deze tijd. U kunt in het dorp o.a. terecht voor streekproducten en souvenirs.

Inschrijfgeld Cruise The Netherlands

Voor Cruise The Netherlands 15 is ook weer inschrijfgeld van toepassing en dat is dit jaar
€ 10,00 per PT Cruiser. Dit inschrijfgeld wordt gebruikt voor onder andere onvoorziene kosten.

Het inschrijfgeld dient u tijdens de ontmoeting & begroeting liefst gepast te betalen aan de CTN15 Crew. U ontvangt dan een Goody bag.

Dankwoord CTN15 organisatie (CTN15-Crew)

Graag willen we onze sponsors bedanken en natuurlijk Cruisin.nl voor hun financiële, materiële of dienstverlenende bijdrage. Zo kunnen we de Goodybag vullen met hebbedingetjes en de loterij van prachtige prijzen voorzien. Verder bedanken we de deelnemers voor hun komst. Samen met jullie proberen we er een geweldige PT Cruiser happening van te maken.

Een speciaal woord van dank gaat naar Ed en Sjoerd van der Veer voor het werk, dat zij achter de schermen gedaan hebben en nog zullen doen.

CTN15 Organisatie (CTN15-Crew),

Klik in het menu op "informatie" voor meer nieuws over dit evenement.


74